Schuttingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Hillhout. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Bovendien is het hout waar de schuttingen mee gemaakt worden, afkomstig van verantwoord gekapte bomen.

Voordat u begint met het plaatsen van de schutting is het goed om eerst nog even naar de feitelijke maat te kijken. De opgegeven maten van alle schuttingen zijn inclusief L-beslag (bevestingsmateriaal). Een scherm van 180x180 cm bijvoorbeeld, is in feite dus iets kleiner. De 180-maat verkrijgt u als u het L-beslag meetelt.

De mogelijkheden van schuttingen

U heeft keuze genoeg in houten schuttingen. Van Excellente schuttingen, zoals bijvoorbeeld de Elan schermenlijn of een schutting voorzien van lamellen, tot aan een recht toe recht aan plankenscherm…u kunt bij Hillhout alle kanten op.

Ook hebben wij een extra hoge tuinschutting in het assortiment zodat u nog meer van uw privacy kunt genieten. Bovendien kunt u kiezen voor tuindeuren als u bijvoorbeeld een achterom hebt, of voor tuinschermen om nog wat extra afscheidingen binnen uw tuin te maken.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons