Moestuintjes

Met een Minigarden kan je zelf aan de slag! begin je eigen moestuin en kweek je eigen groentes en kruiden in een moestuinbak. Eerst zaaien, kweken, dan een beetje liefde en geduld en je zult zien dat je er erg veel voor terug krijgt als je gaat oogsten!

De moestuintjes van Hillhout zijn beschikbaar in douglashout en grenenhout. Beide oplossingen zijn duurzaam en verkrijgbaar in een aantal soorten en maten. Een Minigarden is eigenlijk een klein moestuintje.
In je moestuin kan je van alles kweken, kruiden zoals bieslook en peterselie, maar ook groente, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Moestuintjes van douglashout

Met een minigarden van douglashout weet je zeker dat je een goede oplossing hebt gekozen. Douglashout is van nature een erg duurzame houtsoort die in Europa voorkomt. De douglas minigardens zijn onbehandeld maar wel duurzaam.

Moestuintjes van Grenenhout

De minigardens zijn ook beschikbaar in grenenhout. het grenenhout is geïmpregneerd om de levensduur te verlengen.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons