Maak een goede eerste indruk

Een hek is vaak een eerste kennismaking van uw bezoek. Daarom is een Hillhout hek naast functioneel en duurzaam ook mooi om te zien. Begrens uw tuin met een hek en afsluitbare poort. Met een hek creëert u tevens een eerste obstakel voor ongenode gasten of loslopende huisdieren. En achter zo’n solide houten hek kunt u uw kinderen onbezorgd laten spelen. Een geruststellende gedachte.

Maar los van het praktische nut is een tuinhek natuurlijk ook een fraaie markering van uw erfafscheiding. En gemaakt door Hillhout kan dat ook jarenlang zo blijven!

Simpel maar sierlijk

Het Excellent hek is een op het oog eenvoudig hek maar zorgt wel voor een sierlijke omheining van uw tuin. Bij dit hek is ook een poort te verkrijgen.

Het Countryhek Excellent is een robuust hek van liggers 4,5x9 cm en stijlen 5x5 cm met watervast verlijmde pen- en gatverbindingen.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons