Blokhutten

De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt. Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. De blokhut kan dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte.

Hillhout heeft verschillende basismodellen. U heeft de keuze uit een blokhut met puntdak of lessenaarsdak, een rechthoekige blokhut of een hoekmodel blokhut. Kies de blokhut die bij uw huis en tuin past.

Bijna elk type blokhut is in verschillende afmetingen verkrijgbaar dus altijd passend bij uw tuin en uw persoonlijke wensen. Heeft u de blokhut alleen nodig als bergruimte, voor bijvoorbeeld tuinstoelen en tuingereedschap, dan is een kleine blokhut een goede keuze. Wilt u een luxere uitstraling en meer ruimte dan is een blokhut met luifel misschien wel de ideale oplossing. Ook kunt u met een andere deur, dubbele deur of een ander raam de uitstraling van de blokhut aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Gecertificeerd hout, eventueel drukgeïmpregneerd.

Welke houten blokhut u ook kiest, een houten blokhut is gemaakt van gecertificeerd hout. Bovendien worden de blokhutten zo u wilt verduurzaamd (ook wel drukgeïmpregneerd genoemd). Zodat u jarenlang plezier zult beleven aan uw blokhut.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons