Bloembakken & moestuintjes


Van Hillhout, voor groenliefhebbers met oog voor alles dat groeit en bloeit.

Bloembakken

Hoe breng je snel sfeer in en om het huis? Natuurlijk met Hillhout bloembakken! Verkrijgbaar in vele soorten en maten, stuk voor stuk mooi om te zien. Misschien is het daarom dat Hillhout bloembakken steeds vaker niet alleen buiten, maar ook binnen te vinden zijn. Als u rekening houdt met de eisen die planten of bomen aan voeding stellen dan is een Hillhout bloembak inclusief beplanting een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien zal een houten bloembak niet stuk vriezen en bent u toe aan een andere indeling dan is dat met de verplaatsbare bloembakken heel snel te realiseren.

Moestuintjes

Met een minigarden kun je zelf aan de slag. Begin je eigen moestuin en kweek je eigen groenten en kruiden. Eerst zaaien, kweken en dan met een beetje liefde en geduld.....je zult zien dat je er veel voor terug krijgt bij het oogsten!

De moestuintjes van Hillhout zijn beschikbaar in douglashout en grenenhout. Beide oplossingen zijn duurzaam en verkrijgbaar in een aantal soorten en maten. 

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons

Schuttingen zorgen voor privacy

Schuttingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Hillhout. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Van schuttingen met een uniek designprofiel tot een schutting met beweegbare shutters.

Overkappingen

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Hillhout bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping?

Tuinhuisjes

De tuinhuisjes van Hillhout zijn een aanwinst voor uw tuin. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals een uitvoering met ramen of een compleet andere deur. Maar misschien heeft u liever een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Alles is mogelijk met de tuinhuisjes van Hillhout!