Noviteiten 2017


Van Hillhout, voor trendsetters met aandacht voor design.

Trendsettend met
aandacht voor design

In onderstaand overzicht tref je de noviteiten van 2017 aan. Wil je iets bijzonders in je tuin, dan maak je met de nieuwe Douglas Tuinset Riva Excellent een goede keuze. En wat te zeggen van het Flux scherm, voldoende privacy maar wel met behoud van een open en speels karakter.

 

Bijzondere tuin noviteiten van Hillhout

De Elan terrasbloembak was al een succesnummer maar ook dit jaar verkrijgbaar in duurzaam Douglashout. De nieuwe Linne Haardhoutberging en deco werktafel Excellent van vurenhout onderscheiden zich door een strakke vormgeving en zijn verrassend veelzijdig in gebruik.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons

Schuttingen zorgen voor privacy

Schuttingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Hillhout. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Van schuttingen met een uniek designprofiel tot een schutting met beweegbare shutters.

Overkappingen

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Hillhout bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping?

Tuinhuisjes

De tuinhuisjes van Hillhout zijn een aanwinst voor uw tuin. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals een uitvoering met ramen of een compleet andere deur. Maar misschien heeft u liever een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Alles is mogelijk met de tuinhuisjes van Hillhout!